FAQ


Wat is Bedangkt?
Bedangkt.nl is hét loyaliteitsprogramma voor universele autobedrijven in de Benelux, als dank voor het in NGK gestelde vertrouwen en een langdurige samenwerking. Verzamel lege NGK verpakkingen en laat deze omzetten in elektronische punten waarmee u zeer aantrekkelijke geschenken bij elkaar kunt sparen!

Moet ik aan bepaalde voorwaarden voldoen om te kunnen deelnemen aan het Bedangkt-bonusprogramma?
Gerechtigd tot deelname zijn alle niet-gebonden werkplaatsen voor vierwielige voertuigen waarvan de bedrijven zich in België, Nederland of Luxemburg bevinden en die in het ambachtsregister zijn ingeschreven. Uitgesloten van deelname zijn bijvoorbeeld werkplaatsen voor tweewielers, werkplaatsen voor kleine motoren en bedrijven voor landbouwmachines.

Wat kost deelname aan het NGK-bonusprogramma?
Deelname aan het NGK-bonusprogramma is voor werkplaatsen gratis. Het afhalen en verzenden van de verzamelboxen is eveneens gratis.

Hoe kan ik deelnemen?
Er zijn twee mogelijkheden:

    Aanmelding via het online-formulier
    Aanmelden via een faxformulier (neem hiertoe contact op met de desbetreffende verantwoordelijke buitendienstmedewerker.)

Waarom kan ik niet inloggen, hoewel ik me zojuist heb aangemeld?
Na uw aanmelding controleren we eerst uw gegevens. Doorgaans vindt vrijgave plaats binnen 24 uur. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u informatie hierover per e-mail.

Ik ben een nieuwe deelnemer, maar ik heb nog geen verzamelbox ontvangen: wat moet ik doen?
Wanneer u de box niet binnen 14 dagen na de aanmelding ontvangt, kunt u contact met ons opnemen.

Waar kan ik mijn actuele puntensaldo bekijken?
Wanneer u bent ingelogd op bedangkt.nl vindt u deze informatie rechtsboven (in het vak "Mijn account"). Enkele dagen na het afhalen van uw volle box, ontvangt u bovendien een e-mail met uw geactualiseerde puntensaldo.

Welke geschenken zijn er en hoe ik deze bestellen?
Alle beloningen vindt u in de Bedangkt-Shop op http://www.bedangkt.nl. Hier kunt u deze ook bestellen.

Moet bij de ontvangen beloningen ook rekening worden gehouden met fiscale aspecten?
Met betrekking tot de fiscale behandeling van de beloningen kunt u zich wenden tot uw belastingadviseur.

Wat moet ik doen als de verzamelbox vol is?

    Inloggen op bedangkt en het afhaalformulier invullen.
   
Verstuur de verzamelbox niet op eigen kosten per post en geef de box niet aan uw groothandelaar mee! In die gevallen kunnen we niet garanderen dat de box correct aankomt.

Hoe weet ik welke verpakking ik in de box kan doen?
Alle verpakkingen die wij met punten belonen, vindt u op de verzamelbox, in de handleiding, in de beloningencatalogus, in de shop of bij: Geldige verpakkingen>>

Omdat wij alle door u verzamelde verpakkingen inscannen, is het absoluut noodzakelijk dat de barcode op de verpakking staat. Stop daarom altijd de volledige verpakking in de box. Bij lambdasondes ten minste het gedeelte met de barcode! Verpakkingen waarop de barcode niet meer te herkennen is of delen van verpakkingen zonder barcode worden niet geaccepteerd.


Wanneer eindigt de actie? Loont het de moeite om verpakkingen te gaan sparen?
Het bonusprogramma Bedangkt heeft geen tijdslimiet. Het maakt niet uit wanneer u met het sparen begint, het loont altijd. U bepaalt zelf het spaartempo: hoe meer en frequenter u NGK producten koopt en monteert, des te eerder zit uw box vol!

Waar kan ik mijn persoonlijke gegevens waaronder het wachtwoord controleren, actualiseren of aanpassen?
Klik in de Bedangkt-shop rechtsboven op “Mijn gegevens". Of stuur ons een e-mail met de wijzigingen. Let op: bij een nieuw e-mailadres verandert ook uw aanmeldnaam.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik nu doen?
Hier kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen:

Nieuw wachtwoord aanvragen>>

Tip: check uw spam-map indien u het wachtwoord na een korte tijd niet heeft ontvangen in uw postvak-in. Heeft u helemaal geen wachtwoord ontvangen of problemen met het inloggen? Laat het ons weten via email: bedangkt@ngkntk.nl. Wij helpen u graag.

Ik ben mijn toegangsgegevens vergeten, wat moet ik doen?
Neem contact met ons op via info@bedangkt.nl zodat wij u uw gegevens kunnen toesturen.

Ook voor al uw overige vragen kunt u ons vanzelfsprekend een email sturen. U verneemt zo spoedig mogelijk een reactie.